Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Michal 14.10.2021     
Velky professional

Martin Sýkora 26.09.2021     
Perfektní spolupráce při nákupu i při prodeji, profesionální jednání, ochota, vstřícnost a velká empatie. To vše doplněno perfektním právním servisem. Děkuji a služby pana Sluky vřele doporučuji!

Dana Šímová Schildbergerová 25.01.2021     
Profesionální přístup, výborná komunikace, férové jednání. Vřele doporučuji. (poptávka a nabídka nemovitosti na prodej)

Jiřina Hronova 06.11.2020     
Při prodeji našeho bytu jsme byli velice spokojeni s profesionální jednáním a maximálním nasazením p. Ing.Sluky. Jeho služby poradce můžeme vřele doporučit.

Vesna Lukic 17.06.2020     
Prohlidka bytu- pan Sluka byl vstricny a profesionalny, spokojenost

Jana V. 23.03.2020     
Moc děkuji za perfektní profesionální práci při prodeji bytu a velkou pomoc při koupi nového bytu a doporučuji spolupráci, Ing. Sluka je opravdu super volba!

Jana V. 18.11.2019     
Moc Vám děkuji za pomoc při prodeji bytu a následném hledání a pořízení většího bytu! Pan Ing. Sluka je super sympatický profesionál v každém ohledu! Vše vysvětlí, poradí a vždy pomůže, kde je potřeba!!! Všem doporučuji, díky němu jsem si opravila názor na realitní makléře (jsou velké rozdíly i v real. kancelářích), jen musí člověk najít toho správného a pak jde zařídit vše. Opravdu příjemná spolupráce, děkuji Vám :-)

Bechtinovi 11.07.2019     
Pan Sluka nám pomohl s prodejem nemovitosti, a to v poměrně komplikované situaci na trhu na přelomu r. 2018/2019. Oceňujeme profesionalitu, vstřícnost, znalost místního prostředí a nakonec i přesný odhad profilu potenciálních kupujících. Těšíme se na případnou další spolupráci!

Lucie Horčičková 14.02.2019     
V rámci dlouhodobé spolupráce při prodeji a pronájmu nemovitostí je pan Ing. Sluka vždy korektní, rychlý, profesionální, zkrátka nejlepší ve svém oboru. (Nabídka nemovitosti)

Michael Kalouš 14.01.2019     
Děkuji za vstřícný přístup, rychlé jednání a velmi sympatické a uvolněné vystupování. Informace o nabízené nemovitosti byly úplné a zcela přesné. Doporučuji. (Poptávka nemovitosti na prodej)

Julie Jeřábková 11.12.2018     
Děkujeme za úžasný přístup a spolupráci při prodeji domu k rekonstrukci na Kladně. Bezproblémovost a rychlá transakce a vyřízení související dokumentace a přepisů služeb.

Vaclav Ryvola 17.10.2018     
S prodejem hotelu v Kasperskych Horách (nabídka nemovitosti na prodej)

Petr Zákoutský 16.08.2018     
děkuji panu ing.Slukovi za velmi profesionální přístup . Jeho sympatické vystupování bude mít určitě úspěch.(Nabídka nemovitosti na prodej)

Alena Průšová 24.04.2018     
Ráda bych poděkovala p. ing. Slukovi za skvělou spolupráci při prodeji našeho pozemku. Především za profesionalitu, rychlost a bezproblémovost celé transakce. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem.

Alena Průšová 24.04.2018     
Ráda bych poděkovala p. ing. Slukovi za skvělou spolupráci při prodeji našeho pozemku. Především za profesionalitu, rychlost a bezproblémovost celé transakce. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem.

Irena Nováková 02.11.2017     
Při prodeji bytu mého klienta jsem se setkala s panem Ing. Slukou, který zastupoval kupujícího. Chci vyzdvihnout jeho profesionalitu a příjemné vystupování, což přispělo k naprosto bezproblémovému a rychlému průběhu obchodu. Doufám, že se s ním setkám při další spolupráci.

Lukáš Herout 12.10.2017     
Doporučuji! Při hledání bytu jsem se setkal s více než 10 "realiťáky" a pan Sluka je jediný z nich, na koho bych se s klidným svědomím opět obrátil. Skvělá komunikace, profesionální vystupování a hlavně vše proběhlo v klidu a v pohodě. (poptávka nemovitosti na prodej)

Opřátkovi 09.10.2017     
K pracovní obětavosti při prodeji a koupi nemovitosti a osobním vlastnostem pana ing. Sluky není třeba komentářů. Pro nás je ing. Sluka po všech stránkách ,,jednička s hvězdičkou" (Nabídka nemovitosti na prodej)

Iveta Jiruchová 01.10.2017     
Pana Sluku mohu jedině doporučit, jednání s ním je naprosto bezproblémové, komunikuje obratem, snaží se vždy vyjít vstříc a nezdráhá se pomoci i nad rámec svých povinností. (poptávka nemovitosti na prodej)

Romana Šípková 21.09.2017     
Jsme velice spokojeni s panem Slukou, profesionalita, vstřícnost , vždy příjemné jednání. Nemohu jinak, než doporučit. (nabídka nemovitosti k prodeji)

Martina Machulková 30.08.2017     
S realitní kanceláří Chirš a panem Slukou jsem byla velice spokojená. Rychlý prodej, se vším poradí, pomůžou. Za sebe pana Sluka i realitní kancelář Chirš doporučuji. S pozdravem Martina Machulkova

Romana Šípková 10.08.2017     
Zahájili jsme spolupráci s panem ing. Slukou teprve před 3 týdny a zatím jsme moc spokojeni. Vstřícnost, jednání, vše k naší spokojenosti. (zprostředkování prodeje bytu)

Alessandro C. 08.05.2017     
Mr. Sluka was available, professional and the only real estate agent who did not hesitate to help us even if foreigners. If we had not met someone like him we would probably still be looking for a home.

Luboš Chaloupka 04.05.2017     
Děkuji panu Slukovi za jeho realitní služby, které jsem začal využívat už v roce 2015 (poptával jsem byt k prodeji). Oceňuji profesionalitu a fundovanost v oboru, ale i flexibilitu a nestrojenost ve vzájemné komunikaci. Naše spolupráce se tak vlastně stala dlouhodobou a služby pana Sluky využívám i nadále.

Andrea Joklová 02.05.2017     
Děkujeme Ing. Slukovi za jeho profesionální přístup, ochotu a lidskost a těšíme se na případnou další spolupráci (poptávka nemovitosti na prodej).

Janíková 02.05.2017     
Dovoluji si touto cestou vyjádřit poděkování ing. Slukovi za jeho spolupráci, ochotu, pomoc, poradenství při prodeji našeho objektu. Oceňuji jeho profesionalitu a také to, že byl vždycky ochoten a připraven poskytnout služby na 110%. S pozdravem a díky Janíková

Ludmila Jelínková 30.04.2017     
Moc děkuji panu Ing. Slukovi za jeho profesionální služby při prodeji našeho bytu ve Václavkově ulici. Velice si vážím jeho lidského a empatického přístupu a hlavně jeho nekonečné trpělivosti. Vzhledem k tomu, že spolumajitelů bylo více a s rozličnými názory na prodej, tak celá transakce vyžadovala skoro nadlidské síly. Pan Ing. Sluka zvládl celou věc bravurně. Moc a moc děkuji. Jelínková

Dipl. Ing. Ante Bilušič 30.04.2017     
Pán Sluka bol so svymi službami partner velmi profesionalny, dokazal sa presaditˇmedzi vice zprostredkovatelmi, transakcia bezpečna (prodej nemovitosti). Děkuji.

Barbora Berková 30.04.2017     
Pan Sluka je "profik" a urcite ho doporucuji vsem, vcetne klientu, kteri maji mezi sebou vypjate vztahy.Je 100% diskretni.Cela realizace probehla dobre a rychle.Je velmi flexibilni a pripadne necekane komplikace umi rychle a v klidu vyresit.

Robert Šatník 27.04.2017     
Velmi děkuji panu Slukovi za kompletní služby při nákupu vily v Praze - Liboci. Pan Sluka je profesionál na svém místě.

Renata Zmrhalová 17.04.2017     
Chtěli bychom touto cestou vyjádřit poděkování Ing. Slukovi za cenné služby, které nám s maximální profesionalitou poskytl již vloni při prodeji bytu ve Vršovicích a zcela nedávno při zprostředkování pronájmu bytu v Kobylisích. Oceňujeme zejména jeho ochotu a rychlost v jednání. S pozdravem a díkem, Zmrhalovi.

Ing. Michal Leňo 05.01.2017     
Pane Sluka, chtěl bych vám poděkovat za vše. Bylo to naprosto perfektní. I ten začátek nás i vas spojil a tak to má být. Ještě jednou děkuji. Michal Leňo (poptávka nemovitosti na prodej)

Jiří Linhart 16.12.2016     
Pán ing.Sluka je velmi obětavý a plní nad rámec svých poviností. Byl jsem s ním velmi spokojen a doporučuji. Linhart (poptávka nemovitosti k pronájmu)

Dagmar Doubkova 18.08.2016     
Byla jsem spokojena. DD (Prohlídka nemovitosti)

Pavel Beran 05.08.2016     
Profesionál vyjímečných kvalit. (Nabídka nemovitosti k prodeji)

Pavel Barta 26.07.2016     
Mockrat dekuji pane Sluka za zprostredkovany prodej. Pres moji nepritomnost, jsem mel diky Vam plnou kontrolu nad prodejem, ocenuji take otevrene a ferove jednani a velmi rychle reseni nestandardnich situaci. Jeste jednou mockrat dekuji. Doufam, ze se jeste potkame.

Benková 25.07.2016     
Úžasne profesionálne a ľudské jednanie so znalosťou problematiky trhu a predaja pána Sluka, nám pomohlo predať nemovitosť za pár dní. Nadštandardne príjemná spolupráca, ktorú môžem všetkým vrelo doporučiť. Ďakujem.

Tomáš B. 22.07.2016     
Díky panu Slukovi jsem si začal vážit vážit realitních poradců (alespoň těch pracovitých :-)) Je to člověk na svém místě, navíc pracovitý a s dostatečnou empatií. Mohu jedině doporučit. (poptávka nemovitosti na prodej)

Jan zmrhal 21.07.2016     
Oceňuji rychlé a profesionální jednání při prodejí mého bytu ve Vršovicích, což proběhlo velmi rychle, bez jakýchkoliv komplikací a nesrovnalostí. Profesionální po všech stránkách, děkuji.

M. Rosendorfová 20.07.2016     
Velice ochotný, vstřícný a trpělivý realitní poradce. Pomohl mi s prodejem družstevního bytu mé nezletilé dcery, včetně obstarání potřebného právního servisu. Ještě jednou děkuji a vřele doporučuji dalším klientům!

Ksrel Malinský 04.04.2016     
Pan ing. Sluka je excelentní realitní poradce - inteligentní, flexibilní - plně doporučuji. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci