Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

MUDr. Zuzana Střelcová 13.06.2024     
Jednám s paní Ing.Rejhartovou-jestli jsem zkomolila jméno,moc se omlouvám,a je vidět že svou profesi opravdu zvládá..ačkoliv její příjemný mladiství vzhled(závidim),může klamat...snad jen kdyby ještě uměla čarovat..můj inzerát je v počátsví..tak kdyby mi přičalo rychlého kupce.Děkuji Z.Střelcová

Petr Šedivec 24.05.2024     
Makléřka byla skvělá, vše nám ukázala a ráda odpovídala na naše otázky.

Veronika Platilová 30.04.2024     
Vše v pořádku, profesionální přístup, děkuji.

Ludmila Jilkova 24.04.2024     
děkuji za prezentaci bytu, nemam žádné výhrady, byla jsem spokojená. Přeji hezký den Jílková

Ivana Čejková 23.04.2024     
Vstřícná, trpělivá a ochotná realitní poradkyně. Vše klaplo na jedničku !!!!

Furt Laszlo 23.04.2024     
Příjemné , stručně .

paní Kaliánková 09.04.2024     
Jednala jsem v minulosti jen s jednou realitní kanceláří klatovskou také spokojenost. Jde také o váš zájem a hlavně Paní Reitharova - naprosta spokojenost

Hana Krausová 19.03.2024     
V r. 2023 mi paní Rejtharová zajišťovala prodej a následnou koupi nemovitosti. Vše řešila s přehledem a profesionalitou, na rozdíl od jiných makléřů, se kterými jsem se setkala. Obdivovala jsem, že byla ochotná se věci věnovat v kteroukoliv dobu, pokud to situace vyžadovala. Díky jejímu nasazení a energii se podařilo vše zdárně dořešit. Tímto bych chtěla paní inženýrce znovu za vše poděkovat.

Kateřina Pešavová 05.03.2024     
Paní makléřka měla profesionální vystupování, poskytla nám všechny potřebné informace včetně návrhů možných budoucích úprav domu, které by zpříjemnily naše bydlení. Byla velice sympatická a trpělivá. Děkujeme.

Petra Bendová 04.03.2024     
Dobrý den, s prohlídkou jsem velmi spokojená. Paní inženýrka Rejtharová je velmi milá, ochotná, dozvěděla jsem se všechny potřebné informace. Opravdu skvělý přístup. Byt byl krásně upravený, čistý, všechno v naprostém pořádku. Děkuju

Jana Kočařová 29.02.2024     
Velmi profesionálni a zároveň empatický a lidský přístup k mým potřebám jako klienta. Rychlé jednání a okamžitá reakce a ochota uspokojit mé doplňující dotazy a požadavky. Paní Rejtharovou mohu jen doporučit.

Paní Průšová 08.02.2024     
Perfektně připravená prohlídka, všechny dotazy zodpovězeny. Milá paní poradkyně. Díky.

Lenka Zajícová 20.11.2023     
Pani maklerka byla uzasna. Opravdova radost s ni jit na prohlidku. Dekuji!

Jiří Kromichal 16.11.2023     
Makléřka byla úžasná. Velice vstřícná a profesionální.

pan Savchenko 15.11.2023     
Děkujeme

Sindy Zhangová 13.11.2023     
Velmi děkuji paní Pavlína Rejtharová za profesionální služby, trpělivé a milé odpovědi.Celý průběh návštěvy bytu byl velmi příjemný.

Tomas Krejcir 18.09.2023     
Pani Rejtharova je velmi profesionalni, vstřícná a kompetentní. Veškerá komunikace byla příjemná , vše slo hladce, Paní Rejtharova nám pomohla doladil detaily v bytě, tak aby byl co nejlépe připraven k prodeji.

Veronika Saková 12.09.2023     
Vše proběhlo v pořádku, měli jsme dostatek času a klidu na prohlídku.

Ivana Plašienková 29.08.2023     
Mila prehliadka,zaujimava nemovitost.

Hrdina Vladimír 27.08.2023     
Profesionální a vstřícný přístup ing. Pavlíny Rejtharové jakož i osobní nasazení konzultantky Jindřišky Dukové při prodeji mého bytu nemněl sebemenší chybu. Byt byl prodán v krátkém čase cca. 3 měsíců. RK CHIRŠ, VK Real s.r.o pobočka Bělohorská 85 mohu jen doporučit.

Anna Procházková 22.04.2023     
Paní byla velmi vstřícná a podala mi vyčerpávající informace. Nemám žádnou výtku. Vše bylo na jedničku s hvězdičkou..

Veronika Kočová 13.03.2023     
Pani makléřka byla skvělá, milá a vstřícná. Na všechny otázky odpovídala s usměvem. Děkuji za tak skvělou zkušenost.

Vlasta Pavlasová 10.03.2023     
Paní velice kila, lidska

Robert Ševčovič 09.03.2023     
Ochota .

Mgr. Jelínková Miroslava 01.03.2023     
Pani Ing. Rejtharová je člověk na svem miste, porozumi lidem, velmi dobre poradi a ve všem co pro Vas dělá je velmi ochotná.

Petr Jedlička 20.11.2022     
Pronájem našeho bytu proběhl velice rychle, bez problémů a k naší plné spokojenosti. Paní Rejtharová s paní Dukovou nám doporučily toho nejlepšího nájemce jakého jsme si mohli přát. Vše proběhlo ve vší profesionalitě a můžeme jen doporučit.

Barbora Benedeková 27.06.2022     
S paní Rejtharovou byla velice skvělá spolupráce. Je přátelská, milá a především profesionální. Doporučuji.

Jitka Mlejnková 27.06.2022     
Chtěla bych touto cestou doporučit všem jmenovitě paní makléřku ing. Rejtharovou. Jeji vysoká profesionalita, milý osobní přístup, dokonalá připravenost na jednání, vstřícnost, ochota, jasné informování, vedla k úspěšnému nalezení vhodných nájemníků. Všem doporučuji! Děkuji

Radek Průša 08.03.2022     
Naprosto perfektní servis od A do Z. V mém případě šlo o prodej bytu v Břevnově. Od dohody o spolupráci vše probíhalo naprosto hladce a prakticky bez jakékoliv mojí osobní účasti. Nemusel jsem se starat vůbec o nic. Prodej bytu a všechny s tím spojené úkony proběhly v překvapivě krátkém čase, bez jediného zádrhelu nebo sporného bodu a za mnou požadovanou cenu. Navíc každé osobní jednání s paní Rejtharovou bylo vždy velmi příjemné, takže je skoro škoda, že jich bylo k prodeji bytu potřeba tak málo.

Metzkerovi 27.12.2021     
Paní Rejtharová zprostředkovala pronájem naší nemovitosti. Jsme spokojeni s celou realizací pronájmu, ochotou, časovým průběhem akce a flexibilitou. Budeme-li v budoucnu potřebovat nějakou další pomoc v realitách určitě rádi využijeme jejích služeb.

Václavíková 11.05.2021     
Skvělá spolupráce, velmi rychlé a profesionální jednání. Moje nemovitost je již prodána:) Jen doporučuji!

Alena Václavíková 04.05.2021     
Profesionální a zároveň milý a vstřícný přístup při prodeji mé nemovitosti. Doporučuji.

Miroslav Čížek 20.03.2021     
Paní Rejtharová asistovala prodávajícímu při prodeji domu v Průhonicích, který jsme cca před deseti lety koupili. Byli jsme spokojení, proto jsme se na ni obrátili i po létech o pomoc při prodeji onoho domu. Opět byla chápavá, vždy usměvavá, komunikativní, vstřícná, prostě profesionální. Můžeme jen doporučit, rádi si na ni vzpomeneme :-).

Ivana Boučková 10.05.2020     
Děkuji paní ing.Rejtharové za zprostředkování a realizaci prodeje nemovitosti. Její přístup byl naprosto perfektní a profesionální, vstřícná komunikace při řešení veškerých náležitostí. Díky paní makléřce proběhl prodej rychle a bez potíží. Všem mohu paní Ing. Rejtharovou vřele doporučit.

Petro Omelchenko 11.07.2019     
Koupil jsem byt v Pavlíkově ulici a s prací paní Rejtharové jsem byl velmi spokojený. Pomohla mi se vším, co bylo potřeba a zajistila bezproblémový průběh celé koupě, zcela profesionálně. Vyšla mi vždy vstříc, je velmi spolehlivá a zodpovědná. Doporučuji jako makléřku! Nesouhlasím s recenzí paní Malé, která je uvedena níže. Paní Rejtharová je férový člověk!

Iveta Kobská 19.06.2019     
Opět jsem se při prodeji nemovitosti obrátila na paní Rejtharovou, díky předešlé velice dobré zkušenosti. Je to profesionál na svém místě a přeji spoustu spokojených zákazníků, mezi které patřím i já. Děkuji Kobská Iveta

Petr Kostadinov 13.06.2019     
Prodej bytu supper 

Michaela Freiwaldová 22.05.2019     
Paní ing. Rejtharová i při prodeji další nemovitosti (chaty) postupovala profesionálně, dokázala i na dálku vyřešit a zajistit vše, co bylo potřeba. Opravdu úžasná a milá spolupráce, všem doporučuji jako spolehlivou a zodpovědnou realitní makléřku, které může člověk důvěřovat.

Milan Kurajda 05.05.2019     
Stručně pár slovy: profesionalita, dynamika, asertivita, součinnost. Naprostá spokojenost při koupi nemovitosti, není třeba psát slohová cvičení, člověk na svém místě, do budoucna počítám s další spoluprací. Mé hodnocení "pouze" 4Stars je jen kvůli motivaci :) Díky za vše, skvělá práce. Jen tak dál. PS: Přestože mi není detailně známá kauza paní Malé z negativní recenze níže, myslím, že tato vypovídá spíše o pisateli...

Michaela Freiwaldová 25.03.2019     
Velice děkuji Ing. Rejtharové za nadstandardní a profesionální přístup ve věci prodeje nemovitosti. Na její práci se dá 100% spolehnout, ve všem vyjde vstříc, je milá a zodpovědná.

Iveta Kobská 22.03.2019     
Paní Ing. Rejtharová je profesionál na svém místě. Velice nám vyšla vstříc jak jednáním s úřady, tak s ostatními nájemci v domě, věnovala práci hodně svého času a dělala za nás práci, která není součástí služeb realitní kanceláře.Velice milá, spolehlivá a důvěryhodná, všem doporučuji.(Prodej nemovitosti)

Jana Bystřická 17.02.2019     
Ing.Pavlína Rejtharová prokázala vysoce profesionální přístup, má velmi příjemné jednání , je ochotná a důvěryhodná. (Prodej bytu.)

Ryvola 30.01.2019     
Pomohla s prodejem pozemku na Šumavě.

Alena V. 05.06.2018     
Ráda vzpomínám na spolupráci s paní inženýrkou Rejtharovou. Pomohla mi pronajmout můj byt, našla vhodné nájemníky, připravila veškerou dokumentaci, zajistila podpisy a dokonce i převod dodávky energií. Nemusela jsem ve svém pracovním tempu ztrácet čas a věděla jsem, že se na ni mohu stoprocentně spolehnout. To opravdu oceňuji. Profesionální a hlavně lidský přístup k práci se mezi realitními makléři poněkud vytratil, ale paní inženýrka tomuto povolání navrací obrovskou dávku férovosti a kompetence. Je to zkrátka člověk na svém místě. Ve zkratce DOPORUČUJI.

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci