Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Simona Doubková 20.09.2023     
Paní Koubová byla po všech stránkách profesionální.

Jarmila Hanusova 19.06.2020     
Chtěla bych opět poděkovat skvělé makléřce paní Daně Koubové.Rádi jsme se opět obrátili ohledně pronájmu bytu.A opět perfektní spolupráce.Byt nám paní Koubová pronajala do týdne.Velmi si ji cením i její profesionalitu.Všem opět doporučuji. Jarmila Hanusová

Monika Mošová 08.03.2020     
Paní Koubové si velmi vážím. Cením si zejména, její profesionality, spolehlivosti a obětavosti. Jako realitní poradkyni a specialistku na home staging ji mohu velmi vřele doporučit. (Nabídka nemovitosti na pronájem)

Jarmila Hanusova 18.06.2019     
Chtěli bychom tímto moc poděkovat paní Daniele Koubové za její profesionální přístup.Velmi milé a vstřícné jednání a všem paní Danielu Koubovou doporučujeme! (nabídka nemovitosti na pronájem)

Marika Veličová 09.02.2018     
Máme za sebou pouze první fázi vyhledávání bytu, ale zatím mohu připsat jen samé hvězdičky:-))(poptávka nemovitosti na prodej)

LB 24.11.2017     
Velmi si cením vstřícnosti při hledání termínu prohlídky nemovitosti a lidského přístupu pí Koubové po celou dobu komunikace. (poptávka nemovitosti na prodej)

Šimurda Květoslav 11.10.2017     
Paní Koubová nám kompletně zařídila prázdný byt a výsledek její práce byl obdivuhodný. Všem se nám tam teď chce bydlet. Doporučuji.

VK 22.05.2017     
paní Koubová zajištovala prodej mého bytu a mohu jen doporučit tohoto makléře, neb vše bylo vyřízeno v milé atmosféře a vstřícnosti.

Monika Mošová 18.05.2017     
Paní Koubová je naprosto skvělá profesionálka a lidsky velmi milá,vstřícná a spolehlivá. Pomohla mi s několika věcmi, které pro mne byly s ohledem na časovou zaneprázdněnost naprosto zásádní: - navrhla mi homestaging mého bytu, aby se lépe pronajímal - sehnala mi pána, který v bytě vymaloval a udělal drobné úpravy - osobně zkoordinovala všechny práce a zařídila nákup vybavení - a poté mi našla bezproblémovou nájemnici Takže, co více si přát :-) Pokud bude nějaké příště, tak určitě s paní Koubovou.

Manana 17.05.2017     
Koupili jsme náš byt od této agentury. Pani Koubová a její kolegové byli velmi vstřícní a efektivní, veškerá dokumentace byla zpracována včas, pani Koubova také sjednala dobrou slevu od majitele. Jsme velice spokojeni s její službou.

Mariana Příklenková 17.05.2017     
S paní Koubovou pracuji už 3 roky a jsem velmi spokojena. Pomohla mi pronajmout několik bytů a dům. Paní Koubová má veliký cit pro homestaging. Byty i dům po jejím zásahu jsou k nepoznání :). Také velmi oceňuji její vstřícnost a profesionalitu.

Karol Marsovszky 05.12.2016     
Paní Koubová nás s manželkou provedla po nemovitosti, o kterou jsme měli zájem. Kromě vstřícnosti a ochoty nás velice mile překvapily její detailní znalosti nemovitosti a všech souvisejících informací. (poptávka na pronájem)

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci