Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Řekli o nás (výběr referencí od našich spokojených klientů):

Martin Sýkora

Perfektní spolupráce při nákupu i při prodeji, profesionální jednání, ochota, vstřícnost a velká empatie. To vše doplněno perfektním právním servisem. Děkuji a služby pana Sluky vřele doporučuji! (realitní makléř Ing. Miloslav Sluka)

 

Tomáš Koníček

S přístupem paní Spáčilové jsem byl nadmíru spokojený. Prodej bytu proběhl rychle, dle dohodnutých podmínek a bez komplikací. A to i vzhledem k exekuci, která na bytě byla. Paní Spáčilová zařídila spolu s panem ředitelem tento problém vyřešit. Smekám. Veškeré převody, smlouvy, úschovní, kupní, prohlídky, úschovy, výplaty atd. paráda. Mnohokrát děkují i celému týmu za skvělou prezentaci našeho bytu, rychlou komunikaci, vstřícnost a vyřízení všech záležitostí spojených s jeho prodejem. Největší dík, ale patří p. Spáčilové. DĚKUJEME (realitní makléřka Marie Spáčilová)

 

Jan Vondráček

Se službami a odbornou podporou pana ředitele Václava Kouby jsem velmi spokojený. Zvlášť oceňuji jeho klidný, rozvážný, profesionální a lidský, ale zároveň i cílevědomý přístup. (realitní makléř Václav Kouba, MBA)

 

Monika Mošová

Paní Koubová je naprosto skvělá profesionálka a lidsky velmi milá,vstřícná a spolehlivá. Pomohla mi s několika věcmi, které pro mne byly s ohledem na časovou zaneprázdněnost naprosto zásádní: - navrhla mi homestaging mého bytu, aby se lépe pronajímal - sehnala mi pána, který v bytě vymaloval a udělal drobné úpravy - osobně zkoordinovala všechny práce a zařídila nákup vybavení - a poté mi našla bezproblémovou nájemnici Takže, co více si přát :-) Pokud bude nějaké příště, tak určitě s paní Koubovou. (realitní makléřka Daniela Koubová)

 

Hana Krausová

Paní Rejtharová zajišťovala prodej a následnou koupi nemovitosti. Vše řešila s přehledem a profesionalitou, na rozdíl od jiných makléřů, se kterými jsem se setkala. Obdivovala jsem, že byla ochotná se věci věnovat v kteroukoliv dobu, pokud to situace vyžadovala. Díky jejímu nasazení a energii se podařilo vše zdárně dořešit. Tímto bych chtěla paní inženýrce znovu za vše poděkovat. (Ing. Pavlína Rejtharová)

 

Denisa Švehlová

Byla jsem velice spokojena s přístupem pana Polidara, je velmi milý, charismatický a v dnešní době oceňuji usměvavou a přívětivou tvář. Spolupráce byla naprosto 100% jak v komunikaci, tak ve všech jednáních, dokumentech ohledně bytu..prostě vše proběhlo báječně. Takto si představuji oboustrannou spokojenost obchodu. Mohu jen doporučit. (realitní makléř Martin Polidar)

 

Václav Jung

Děkuji. Byl jsem opravdu maximálně spokojen se službami společnosti VK Real s.r.o. Realitní makléřka paní Jana Kolomiec nám vždy ochotně poradila, byla vždy k dispozici. Co se týče rychlostí pronájmu a právního servisu, též jsem byl maximálně spokojen. Vřele mohu doporučit. (realitní makléřka Jana Kolomiec)

 

Lada Omelková

S panem Kulou jsme byli moc spokojeni, ukázal velkou profesionalitu v nelehké situaci při koupi našeho domu, určitě by jsme ho rádi doporučili budoucím klientům. (realitní makléř Mgr. Petr Kula)

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci