Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Renáta Šindlerová MUDr. 16.04.2024     
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Paní makléřka byla velmi příjemná, odpověděla na všechny dotazy.

Petr Sonntag 02.04.2024     
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti.

MD Belayet Hosen 26.03.2024     
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Pokud budu mluvit o své osobní zkušenosti, pak jedním slovem musím říci, že vaše služby a váš konzultant byl velmi dobrý a laskavý. Chci vám poděkovat za váš čas a pozornost.

JUDr. Zuzana Suchanová 26.03.2024     
Děkuji.

Pan Igor Gavryliuk 15.03.2024     
Děkuju, Se vším jsem byl naprosto spokojen

Petr Tamáš 09.03.2024     
Vše bylo v naprostém pořádku, spokojenost.

Svitlana Klymychyn 02.10.2023     
Konzultant Spacilova Marie je velmi zdvořilý a příjemný. Poskytla mi vyčerpávající informace.

Aryem 17.08.2023     
Paní Spáčilová byla velice příjemná. Ukázala být a odpověděla na všechny otázky. Velice doporučuju.

Evans Twum Abrokwah 19.07.2023     
I cannot thank my real estate advisor, Spáčilová Marie enough for her exceptional guidance throughout the entire home-buying journey. From the outset, her dedication, expertise, and unwavering support was evident. She listened attentively to my needs, providing insightful advice and clarifying all my queries with patience and professionalism. Her in-depth knowledge of the market helped me make informed decisions, and her remarkable negotiation skills secured a fantastic deal. The seamless transaction, attention to detail, and commitment to excellence made the process stress-free and enjoyable. I truly felt valued and supported, and I highly recommend her services to anyone seeking a reliable and dedicated real estate advisor. Thank you for turning my dream of homeownership into a reality!

Marie Jánská 06.04.2023     
Vážená paní Spáčilová, vzhledem k tomu, že hledám průběžně vhodný byt, setkala jsem se již s mnoha realitními makléři. V důsledku uvedeného konstatuji, že Vaše jednání bylo ve všech aspektech na vyšší úrovni. Skutečnost, že dosud hledám byt, spočívá ve sladění mé situace. S přáním hezkých dnů Marie Jánská

Lenka Smrčková 07.11.2022     
Dobrý den, díky skvělé práci p.Polidara jsme uzavřeli smlouvu o nájmu bytu k oboustranné spokojenosti, v krátkém čase a bez jakýchkoliv komplikací. Jsem velmi ráda, že jsme řešili bydlení přes Vaši RK, před 5 lety mi stejně dobře pomohla najít bydlení Vaše zaměstnankyně p.Spáčilová. Oba byli velmi milí a vstřícní a patří jim mé poděkování. S pozdravem Lenka Smrčková

Šedivý 24.10.2022     
Odbornost, přehled, vstřícnost, výborné a rychlé jednání

Rostislav Stehlík 19.10.2022     
Velice příjemná a ochotná paní realitníporadkyně, pěkně naklizeno za nás super.

Josef Krčma 18.10.2022     
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Potěšil nás přátelský přístup.

Miloslav Koníček 08.04.2021     
Moc děkuji paní Spáčilový za její profesionální přístup k prodeji našeho bytu. Vše proběhlo v pořádku a velice jsme byli spokojeni. Děkuji panu řediteli a celému týmu Chirš. Ještě jednou moc velké děkuji paní Spáčilový.

Tomáš koníček 02.04.2021     
S přístupem paní Spáčilové jsem byl nadmíru spokojený. Prodej bytu proběhl rychle, dle dohodnutých podmínek a bez komplikací. A to i vzhledem k exekuci, která na bytě byla. Paní Spáčilová zařídila spolu s panem ředitelem tento problém vyřešit. Smekám. Veškeré převody, smlouvy, úschovní, kupní, prohlídky, úschovy, výplaty atd. paráda. Mnohokrát děkují i celému týmu za skvělou prezentaci našeho bytu, rychlou komunikaci, vstřícnost a vyřízení všech záležitostí spojených s jeho prodejem. Největší dík, ale patří p. Spáčilové. DĚKUJEME

Ruthovi 15.03.2021     
S paní Spáčilovou jsme byli velice spokojeni, za rychlost, profesionální přístup ke klientům a mile vystupování. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)

Jaroslav Neuberger 02.03.2021     
Byli jsme moc spokojeni hlavne s rychlosti a profesionalnim jednanim. Pani spacilova je velice napomocna a jeji mile vystupovani nam zprijemnilo shaneni noveho bydleni, mohu pouze doporucit.

pan Jaroslav 19.02.2021     
Vaše realitní makléřka odvádí dobrou práci jsem spokojen (poptávka nemovitosti na pronájem).

Boris a Jana Benešovi 24.11.2020     
Paní Spáčilovou máme moc rádi,neboť jsme se setkali při prodeji bytu setkali s milým, lidským a odborným přístupem.Pokud byl z naší strany dotaz,vždy ochotně odpověděla a poradila.Velmi děkujeme.

Benešovi 26.10.2020     
Paní Spáčilová je velice milá paní s profesionálním přístupem, znalostmi a rychlým jednáním. Pomohla nám v krátké době najít vhodného kupce na byt,s jejím přístupem jsme v dobrých rukou a víme,že bude veškeré záležitosti vyřizovat spolehlivě, odborně a s úsměvem. Takových lidiček by mělo být na světě víc.Moc děkujeme.

Boris a Jana Benešovi 17.10.2020     
S paní Spáčilovou jsme měli možnost jednat již v dubnu 2020 a nyní jsme se opět na ni s důvěrou obrátili ohledně prodeje bytu.Z naší strany naprostá spokojenost, lidský přístup, milé vystupování, poradila nám, zodpovědět nám veškeré dotazy,rychlé jednání z její strany a pracovitost je znát. Jsme spokojeni a paní Spáčilovou jen a jen chválím a doporučíme eventuálně dalším klientům. Děkujeme

Václav Horák 24.09.2020     
schopná,rychlá,vynikající,bez problému zařídila pronájem bytu.

Anna 30.06.2020     
Jsme spokojeni (poptávka nemovitosti na pronájem)

Ludmila Zvířecí 01.05.2020     
Paní Spáčilová je velmi milá,slušná s lidským ale také profesionálním přístupem.K bytu k pronájmu mi poskytla veškeré informace a odborně také poradila,Děkuji.

Boris a Jana Benešovi 19.04.2020     
Paní Spáčilová si prohlédla byt,který bychom chtěli prodat.Byli jsme rádi za každou radu, její slušné,milé, empatické chování s lidským přístupem.Odbornost a profesionální jednání bylo zřejmé,pracovitost rovněž.Těšíme se na další spolupráci a děkujeme.

Alena Maresova Pavel Vesely Evzen Vesely 15.02.2020     
Pani Spacilova si prisla prohlednout byt a poradila byt uplne vyprazdnit vcetne vseho nabytku, vsechny steny vymalovat(vybilit), cerstve natrit vsechny drevene ramy, dvere a ustredni topeni na bilo, vymenit vsechny vypinace a zasuvky za bile a koupelnu a zachod vydrhnout aby bylo jak v operacnim sale ! Misto vsech svetel dat jen 100W zarovky. Presto ze cena byla vyssi nez byty renovovane, nas byl prodan za 12 tydnu za temer plnou cenu ; ***** servis !!!

Zora Jiroušová 15.04.2019     
Děkuji Vaší realitní makléřce paní Marii Spáčilové za profesionální pomoc a vstřícné jednání při pronájmu RD.

Milan Rezek 16.09.2018     
Vážená paní Spáčilová, ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za prohlídku nemovitosti na adrese Symfonická toto pondělí. Bohužel Vás nepotěším, naskytla se mi příležitost koupě nemovitosti blíže místu, ve kterém v současnosti bydlím, tudíž se jednalo o poměrně snadné rozhodování. Nicméně bych Vám rád poděkoval za Váš čas, ochotu a velice rychlé jednání v celé záležitosti. S pozdravem a přáním pěkného dne, Rezek Milan

Kateřina Brtinská 28.08.2018     
Paní Spáčilová nám pomohla s pronájmem bytu. Byt nám ukázala, byla ochotná se s námi setkat i na extra vyžádanou prohlídku a byla moc milá. Komunikace s ní probíhala velmi hladce, co slíbila to splnila, vše ochotně vysvětlila.

Dana Puková 31.05.2018     
Vzhledem k tomu, že jsem prodávala nemovitost s exmanželem, bála jsem se komplikací, ale paní Spáčilová je úžasná a vše jsme zvládli v pohodě. Díky.

Pavel Klimeš 01.05.2018     
když někoho práce baví tak je to skvělé. Paní Spáčilová patří k těmto šťastlivcům. Je radost s ní jednat.(poptávka nemovitosti na prodej)

Miloslava Poláková 01.05.2018     
Paní Spáčilová odvedla při pokusu o prodej našeho bytu opravdu velké úsilí. Přesto mi trochu chybí analýza proč se prodej bytu nepodařil, nějaké závěry, zda je to lokalitou, vysokou cenou, stavem bytu, nebo to potřebuje ještě více času, apod? I když se náš byt prodat nepodařilo, paní Spáčilové však patří veliké poděkování za její velmi příjemné jednání, ochotu, profesionální vystupování a velikou snahu. Poláková

Jan Klimeš 17.04.2018     
Vážená paní Spáčilová, děkuji za podrobnou konsultaci ohledně prodeje mého bytu. Situace se však změnila, já už se prodeje bytu od dnešního dne neúčastním. Věřte mi, že pokud budu shánět byt, či bych někdy něco prodával v Praze, bez zaváhání vás budu kontaktovat. Udělala jste na mě obrovsky pozitivní dojem. Všem Vaší služby vřele doporučuji. S pozdravem, Jan Klimeš

Helena Paulikova 15.03.2018     
Pi Spacilova je profesionalni a vstricna, vse vysvetli a budu se tesit na spolupraci s ni pri hledani nemovitosti, kterou si predstavuji. Dekuji! (Poptávka na prodej)

Jana Nováková 07.03.2018     
Děkuji paní Spáčilové za její vstřícné jednání při mém zájmu o byt, který nabízela. O bytu měla připravené veškeré potřebné informace a po celou dobu jednání byla milá a přátelská.(prohlídka nemovitosti)

Monika 05.03.2018     
Paní Spáčilová je velmi profesionální, milá a vstřícná. Trpělivá a ochotná, velmi ji doporučuji a děkuji za její práci. (Poptávka bytu k pronájmu)

Markéta L. 03.03.2018     
S paní Spáčilovou jsme naprosto spokojení. Pomohla nám pronajmout byt. Mnohokrát děkujeme jí i celému týmu RK Chirš za skvělou prezentaci našeho bytu, rychlou komunikaci, vstřícnost a vyřízení všech záležitostí spojených s pronájmem bytu.

Ján Daniš 22.02.2018     
Veľmi milý a ústetový prístup (poptávka nemovitosti k pronájmu)

Petr Adamec 22.12.2017     
Děkuji za služby v tomto roce A přeji Šťastný Nový rok (zprostředkování prodeje bytu)

Eva 19.12.2017     
Paní Spáčilová je velmi profesionální, milá a vstřícná. Trpělivá a ochotná, velmi ji doporučuji a děkuji za její práci (nabídka nemovitosti k prodeji)

TerezaHeinzová 27.11.2017     
Byla jsem s paní Spáčilovou velice spokojena. (nabídka nemovitosti k prodeji)

RJ 09.10.2017     
Vše proběhlo v naprosté spokojenosti. Vřele doporučuji. (nabídka nemovitosti k pronájmu)

marian medla 07.10.2017     
pronajem bytu - vse bylo supr - rychle a ochotne a v prospech obou stran.

Rudolf Nikolai 28.09.2017     
velká spokojenost - pružné a seriózní jednání (bez ohledu na dny volna a pracovní dobu). (Prohlídka nemovitosti)

F.R. 15.09.2017     
Paní Spáčilová byla ochotná, komunikativní. Perfektní spolupráce!!! (nabídka nemovitosti k prodeji)

Petr Konečný 04.08.2017     
Pronájem bytu (poptávka) proběhl rychle, dle dohodnutých podmínek a bez jakýchkoli komplikací. Paní Spáčilová zařídila veškeré převody okamžitě a byla velice ochotná.

Jindřich Chromý 31.07.2017     
Velmi milý, profesionální a přátelský přístup. Moc děkuji :-) (prohlídka bytu)

Petr Zahradník 30.06.2017     
Naprostá spokojenost.Zážitek úžasný.Jen mne znepokojila skutečnost že jsem za nemovitost musel zaplatit,Sice převodem,ale i tak to bolelo.HA,HA. Opravdu dobrá spolupráce,rychlá,vstřícná. Díky!!!

Petr K. 29.06.2017     
Pronájem bytu Paní Spáčilová je velmi ochotná a zkušená realitní poradkyně. Má velice příjemné vystupování a jednání. (zprostředkování pronájmu bytu)

Lenka Smrčková 23.06.2017     
Paní Spáčilová je velmi příjemná a ochotná a snaží se vyjít ve všem vstříc pro spokojenost všech stran. (zprostředkování pronájmu bytu)

J.H. 29.05.2017     
Vstřícné jednání při zorganizování výměny bytu na Barrandově.

Olga Kollertová 21.05.2017     
pronájem GS

Regina T. 06.04.2017     
Pani Spacilovou radi vsem doporucime. Nemeli jsme moznost se setkat osobne - ale absolutne jsme timto nepocitovali jakykoliv deficit . Vzdy nas o vsem a vcas informovala. Vse vzdy bylo tak jak bylo predem domluveno, s nicim jsme nemeli zadne komplikace ci otaleni. Velice vstricna a ochotna pani maklerka diky ktere se nam byt podarilo pronajmout ve velice kratkem case. Pokud bude treba, radi opet vyuzijeme!

Kateřina V. 27.02.2017     
Byli jsme naprosto spokojeni (nabídka nemovitosti k pronájmu). Milé jednání, profesionální postupy, vstřícnost.

Pavol V. 26.02.2017     
S paní Spáčilovou jsme max. spokojeni (nabídka nemovitosti k pronájmu). Velice ochotná. Děkujeme

Tomáš Hybler 10.02.2017     
Paní Spáčilová je velmi vstřícný a empatický člověk. Velmi ochotná, komunikativní a patří ji mé díky za nalezení mého nového domova:-) (poptávka nemovitosti na prodej)

Denglerová 30.12.2016     
Prodávám a zároveň se snažím o koupi bytu v lokalitě Nové Butovice, Stodůlky. Paní Spáčilová je mi v tomto velmi nápomocná. Děkuji.

Petr 23.12.2016     
Paní Spáčilová mi se vším pomohla, a vše vyřešila za mě a rychle jsem prodal svůj byt a nemusel se o nic starat. Děkuji za ochotu a vstřícnost.

Vojta 14.12.2016     
Paní Spáčilová mi pomohla zařídit podnájem (poptávka). Její přístup byl naprosto profesionální a bezproblémový. Se vším poradila a informace o nemovitosti měla velmi podrobné, včetně vytvořených detailních zákresů bytu.

Jiří Linhart 02.12.2016     
S paní Spáčilovou jsme byli spokojení, příjemná a snaží se vyjednat nemožné. (Prohlídka nemovitosti)

Šárka 25.11.2016     
Paní Marie je možná přátelská a bezprostřední osoba, ale neprofesionál a nekompetentní. Z počátku prohlídky bytu nás odbyla, ať si byt projdeme sami, až na základě přímých dotazů zvedla oči od papírů a začala se nám věnovat. Při řešení rezervace a nájemní smlouvy se projevovala zmateně, neměla povědomí o zásadních věcech. Velmi mě zarazilo, že sama navrhovala, abychom do nájemní smlouvy napsali jen 1 osobu, přičemž jsme od prvopočátku dali jasně najevo, že v bytě budeme 2. Mé připomínky na doplnění smlouvy prý ani nečetla, hned předala majitelům dál. Mimo jiné i díky tomuto se nakonec nepodařilo nájemní smlouvu s uzavřít. Spolupráci s ní nedoporučuji.

Kuzma 18.10.2016     
Příjemný a přátelský. Pomohly najít možnost (Poptávka nemovitosti k pronájmu)

Antonín Otradovec 01.07.2016     
Velmi příjemné a profesionální vystupování a podávání informací o probíhajících jednáních se zájemci. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)

Jan Horálek 30.05.2016     
Chtěl bych paní Spáčilové velmi poděkovat za pomoc s prodejem chaty v obtížně dostupné zahrádkářské osadě na okraji Prahy. Se mnou i se zájemci o koupi nemovitosti jednala plně profesionálně, vstřícně a lidsky. Zájemcům vždy předala kompletní technické informace o stavbě i místní lokalitě. Zejména si cením pružných reakcí na nové skutečnosti, vysokou úroveň e-mailové komunikace, operativní sjednávání prohlídek nemovitosti a zjišťování podstatných informací souvisejících se stavbou (cenové mapy, možnosti dalšího rozvoje či dostavby chaty). Paní Spáčilová při počátečním malém počtu zájemců o nemovitost zajistila účinné rozšíření inzerce. Vše probíhalo rychle a na paní Spáčilovou jsem se mohl ve všech ohledech plně spolehnout.

Renata 02.05.2016     
Úvodem musím říct, že z minulosti mám zkušenosti s realitními makléři a bohužel negativní. S paní Marií je to ale o něčem úplně jiném. Spolupracuji s ní delší dobu (nabídka nemovitostí k pronájmu), je vidět že má hodně zkušeností a dobrý pohled na problematiku realitního trhu. Mohu všem doporučit.

Zdeněk 21.03.2016     
Na paní Marii je znát, že se v oboru pohybuje již dlouho. O dané nemovitosti ví vždy vše potřebné a další případné dotazy umí také rychle zodpovědět. Její vstřícný a aktivní přístup je moc fajn a jsem rád, že existují makléři, kterým záleží především na spokojenosti zákazníka. Pozná se to tak, že od ní uslyšíte i možné nevýhody daného bydlení. Má také komplexní přehled o realitním trhu a dokázala mne nasměrovat ve správném výběru. Sice jsem na první prohlídce musel chvíli čekat, ale kdo občas někam nepřijde z lehkým zpožděním že? Za sebe vřele DOPORUČUJI! PS: Marie, děkuji! (Poptávka nemovitosti na prodej)

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci